Decleir Houtconstructies

Ambacht, vakmanschap en liefde voor hout

Met hoogstaand schrijnwerk, een flexibele uitvoering en eigen productie van op maat gemaakte houtproducten is Decleir Houtconstructies een vaste waarde voor binnen- en buitenschrijnwerk. Sinds de start ligt de focus op vakmanschap, technologie en duurzame bouwprojecten.

Gedetailleerd schrijnwerk

Schrijnwerk voor landelijke projecten of strakke houtbewerking voor moderne architectuur: in elke stijl laten we details en precisie spreken. Niet de stijl, wel de hoogstaande afwerking maakt voor ons het verschil. Ook voor uitdagende architecturale opdrachten.

 

Voor particulier & projectontwikkeling

We werken in opdracht van bouwheren, architecten en projectontwikkelaars. Onze kleine teams met vaste ploegbazen vormen op elke werf een constant aanspreekpunt. Dankzij de precieze voorbereiding in het eigen atelier en een ruime capaciteit spelen we flexibel in op de timing van je bouwproject.

 

Eigen productie

In het eigen uitgebreide atelier ontwikkelen we houten ramen en deuren, en houtconstructies op maat. Dankzij een hoogtechnologisch machinepark en ervaren vakmannen produceren we afgewerkte houtproducten. Zowel voor eigen projecten als in opdracht van derden.

Duurzaam hout met FSCĀ®-label

Elke dag zijn we met de natuur in de weer. Daarom werken we graag met hout met FSC®-label. Het garandeert een duurzaam beheer van de natuurlijke houtvoorraden op onze aarde. Zo blijven we genieten van dit unieke product en bieden we hout met een duurzame visie op de toekomst.

Onze missie: trots zijn op elk project

Na elk project trots terugkijken en de hand schudden van tevreden klanten. Het is onze missie bij elke opdracht. En dat menen we serieus. Door zelf fier te zijn op ons vakmanschap leggen we de lat steeds hoger.

Investeren in mensen en technologie

Vanuit ruwe boomstammen unieke en afgewerkte houtproducten creëren. Het is en blijft het plezier van houtbewerking. Telkens op maat. Telkens door oude ambacht te combineren met nieuwe technologie. Door te blijven investeren in vakmanschap en machines kiezen we als familiebedrijf resoluut voor een duurzame toekomst.

Wij steunen kom op tegen kanker

www.komoptegenkanker.be